Hejsan!

Har haft ett mål sedan startdagen vilket jag trodde var omöjligt men med hjälp av våran coach Jeanette och Slanka så blev det möjligt🙌🙌🙌
 När jag går i mål den 7 April så var min önskan att jag förhoppningvis gått ner 15kg👊👊👊  Jag är mer än nöjd och allt är så mycket lättare och roligare. Men jag kommer att fortsätta att tajta till kroppen och det handlar och omvandla fett till muskler och det gäller framförallt magen och då krävs det bra träning är ju några månader kvar till badsäsongen. I framtiden blir det mycket sallad i kombination med Slanka😀
Minus denna vecka var -1 kg så jag nådde målet -15 kg i veckan! Hurra!!
Fattar ni😀 15kg!!
Så stolt över mig själv
Ha en strålande vecka
Helen

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!