Nu är mina första kritiska dagar över på Slanka Maxi och det går bra än så länge. Hoppas de gör det för dig också!
(- Om det inte gör det – på det igen bara!)

Kroppen känns redan mycket lättare och det känns som jag redan tappat 3 kg, men jag håller mig långt borta från vågen – än så länge. Jag har fått tipset att väga mig endast 1 gång per vecka och ska försöka hålla mig till den planeringen. Vi får se om jag lyckas hålla mig. Jag vill ju gärna kika efter!

Slankas soppor smakar gott och de hjälper mycket att känna att man fått i sig varm mat. För övrigt kan jag tipsa om att dricka varmt te flera gånger om dagen. Att hålla kroppen varm har en lugnande effekt och får kroppen att slappna av – det har en välgörande effekt och motverkar stress – vilket motverkar utsöndrande av kortisol och stresshormon.
Stresshormon är inte bra för viktminskning – tvärtom hindrar det viktnedgång.

Jag kan också tipsa dig om meditationsövningar och varva ned på det sättet som passar dig bäst. Kanske du tycket bäst om att läsa en bok eller ta en avslappnande promenad? Prova dig fram – men se till att hålla dig lugn. Då får du bäst effekt för din viktnedgång.

Om du är morgontrött kan jag tipsa om att spetsa Slanka Cappuccino med 1-2 tsk snabbkaffe i din shake – då blir du extra pigg – med eller utan ketonkroppar 😉 hihi

Kramar från Victoria – Nu kör vi! Jag längtar efter min semester – hur snygg och hälsosam ska inte jag och du vara då 🙂 Tack Slanka

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Victoria, handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Victoria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Victoria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!