Hej Victoria, hur har de här 3 veckorna på Slanka Maxi varit, har det varit tufft att blogga, gå på Slanka Maxi och jobbat samtidigt?
Efter 3 veckor på Slanka Maxi stannade vågen på 70,6 kg, min startvikt var 75 kg och det betyder att jag har gått ned – 4,4 kg under de här 3 veckorna. Mitt mål var att gå ned 5 kg och det uppnådde jag nästan så jag är ändå nöjd.
3 veckor har gått ganska snabbt. Det var tufft från början och speciellt de 3-4 första dagarna. Lite press känner man – att inte glömma att blogga i tid, men samtidigt det är bara bra att ha struktur, vilket hjälper oerhört mycket för att inte hoppa av utmaningen, och följer exakt. Man vet att man är inte ensam och får stöd och hjälp. Tack vare min coach Jeanette Ceder hade jag klarat första veckan galant och sedan blev det mycket lättare när jag kom in i ketonfas.
Eftersom jag inte har så många extrakilon går det långsammare på slutet har jag fått reda på från min coach.
Jag är glad att jag har fullföljt och jag känner och ser på kläder att det hänt mycket under dessa 3 veckor!
Tack Slanka! Nu ser jag fram emot en härlig semester!
Kramar från Victoria
Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Victoria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Victoria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!