Hej alla Slanka läsare!

Min 2: a vecka på Slanka Kombi var lite så där, fortfarande sjuk så träningen lyser fortfarande med sin frånvaro för mig.
Men inget ont som har nåt gott med sig
Jag får chansen att jobba med mig själv, med mina invanda beteenden som behöver förändras för att jag ska lyckas och att det ska bli en varaktig förändring för all framtid.
Allt sitter i huvudet helt enkelt.

Pratade med en go vän på telefon som undra om det inte blev tradigt att bara dricka samma smaker hela tiden men nej jag tycker ju inte det för jag varierar dem med kryddor och varm eller kall. Mitt resultat denna vecka är -1 kg ner. Totalt -2,7 kg ner. Bra resultat för att vara Slanka Kombi. Sakta men säkert går det åt rätt håll 🙂

Tipsar om lite smaker hur du kan varier din Slanka:

Märker ju redan nu att de Slankasmaker som faller mig i smaken är de vanliga traditonella Choklad,Mintchoklad, Vanilj, Jordgubb och den för mig helt nya smaken Apelsin/mango.

Mina tips på variation är:  Slanka Mintchoklad jag lovar varm Slanka Mintchoklad är så gott och värmer gott när man är frusen så våga testa det annars är den ju god som den är när den är kall.

Chokladslanka kan man variera i all oändlighet just nu är det varm med lite chilikrydda som faller mest i smaken. Det är gott men en variant jag inte vågat prova om inte sonen hade tagit fel krydda. Han skulle göra en varm Slanka Choklad med kanel till mig men tog fel och tog chili istället för kanel och det gick hem 🙂
Vaniljslanka är god varm som kall med lite kanel och kardemumma i.

Mixa Slanka Vaniljslanka med is och lite päronarom så blir det som en päronsplitt och är så gott eller varm med lite Äpplearom och lite kanel då smakar det som äppelpaj med vaniljsås.
Jordgubben är god som den är kall.

Apelsin/mango direkt när vi fick hem den så mixa sonen och jag en påse med lite is och jösses så god den var eller som sonen sa ”mamma den här blir perfekt att göra glass på i sommar när det är varmt ute” håller helt med honom.
Sen kan man också blanda 2 smaker tex Jordgubb och Choklad, Jordgubb och Vanilj men tänk på då att den ska räcka 2 måltider.

Stort tack för all pepp och uppmuntran ni ger mig här i Slankabloggen men även på min privata instagram- och facebooksida det glädjer mig otroligt mycket

Nu får ni lite helgfeeling med varm mintchoklad och apelsinkaffe.

//Trevlig helg önskar Veronica från sjuksoffan!

Det är lätt att göra glass av Slankas shakes, tillsätt bara 2 dl vatten och kör i en glassmaskin. Välj din faroitsmak – det blir jättegott! Variera i det oändliga genom att tillsätta lite aromer eller sockerfria essenser.

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!