Så där, då är sista dagen på första Slanka Maxi avklarad och när jag ser tillbaka på den här veckan är det med lite blandat resultat.
Det positiva  är att det smidigt med Slanka, det är bara att skaka och drick så är det klart man behöver inte förbereda i flera timmar. Nej enkelhet är min melodi, var lite oroad för det här med vattnet och att få rutin på vattendrickandet så det upptog nog de första 4 dagarna men nu sitter det och visst märker jag vikten av att få i sig allt vatten, kroppen mår bra och huden blir inte lika torr och stramig och det är lättare att fokusera när jag fått i mig vattnet och jag känner mig glad.
Jag har inte varit hungrig eller sugen på mat, godis eller något och det tackar jag Slanka för.
Det negativa med denna veckan har väl varit att jag blivit förkyld och varit mest inne och det är ju samtidigt positivt för då har jag inte utsatt mig för frestelser men har gjort att jag inte varit på gymmet eller orkat med promenader så det hoppas jag kunna ta tag i till kommande veckan.
Veckan som kommer är semestern slut och det är dags att gå tillbaka till jobbet med all förnyad kraft och energi som jag känner så ska bli riktigt skoj och samtidigt så kommer frestelser men bara att ta på skärmlapparna och säga nej för min skull
Håll ut, håll fokus, håll planen och se målet. Då jag inte kunnat träna har ändå vågen visat på -1,7 kg. Så jag känner mig nöjd och ser fram emot v.2 med Slanka. Följ med mig på viktresan.
Kramar från Veronica

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!