Jag börjar märka nu att kläderna sitter lösare och det är rätt cool känsla.
Annars har det varit tuff start med sjukdom och därmed hemmasittande, hann ju gå till gymet hela 2 ggr innan jag insjukna i lunginflammation och nu när jag varit hemma så länge så nu börjar jag till och med längta till gymmet igen.
Den här veckan har jag jobbat med motivation och att synliggöra mina mål så jag hela tiden påminner mig om vart jag vill och vart jag ska.
Så jag har gjort i ordning ett motivationsbord med lite foton på peppkort, skål med kulor i och ja det kommer kanske fyllas på mer saker som pepppar och synliggör målet.

Kulorna symboliserar det antal kilon som jag vill gå ner på lång siktning men nu ska jag gotta ner mig i soffan med gott apelsinkaffe och Slanka glass som jag enkelt gör av Slanka Jordgubb som jag kör e stund i glassmaskinen och filmmys med familjen.

Den här veckan blev det ett litet minus på vågen, -0,3 kg, den totala viktnedgången är -3 kg på Slanka Kombi.
Nu kämpar jag på en vecka till och går upp på Slanka Maxi igen då doktorn gett klartecken.
Kramar Veronica

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!