Hej alla Slanka vänner!
Ny månad, oj vad tiden går snabbt. Våren närmare sig med stormsteg!
Mår toppen med Slanka. Har dock bytt ut några mål i veckan och ersätt med Kycklingsallad.

Men mitt mål är att köra strikt med Slanka Maxi hela Mars månad och om vädret tillåter, så blir det en snabba effektiva promenader i kombination med träning på gymmet. Insåg idag att min rock hade blivet för stor och som belöning blir det en ny vårjacka snart. Är så spännande med Slanka allt från goda drycker och soppor och nu en nyhet Chokladpudding – Mums😋
Jag lovar – den var smaskens 😋.

Har ju stått still några veckor, då jag körde Slanka Kombi, men jag lade tyvärr till lite för mycket av det goda. Men nu börjar det lossna igen så. Denna vecka visade vågen – kg känner mig jätte nöjd och hoppas det fortsätter så här tills jag går i mål i April🌸
Må så gott 🤗
Kramar Helen

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!