Hejsan alla!
Linda Svensson heter jag och är 26 år gammal.
Jag väger nu 100 kg på mina ynka 167 cm, något som jag nu vill ändra på. Därför så tänkte jag nu börja min 3 veckor  på Slanka Maxi. Har som mål att totalt gå ner 20-30 kg. Jag har tidigare använt Slanka Maxi och har under två veckor gått ner 7-10 kg. Min viktnedgång började redan år 2015, då jag ner från 105 kg till 80 kg, blev därefter gravid med vårt första barn 2016 vilket ledde till att jag efter förlossningen vägde 95 kg. Sex månader senare var jag återigen gravid. Efter denna förlossningen så vägde jag 107 kg. Läste då om Slanka, räddaren i nöden.
Smakerna är otroligt goda och det hjälper mycket när man vill gå ner i vikt. Trodde aldrig att jag skulle gå ner dessa 7-10 kg på knappt tre veckor med Slanka, och nu blev jag ännu mer peppad och ska köra 3 veckor nu efter att ha haft ett uppehåll på 2 veckor. Utöver Slankas måltidsersättningar försöker jag även träna så mycket det går, vilket inte är helt lätt med två småttingar hemma och allt vad det innebär. Men än så länge tränar jag 30-60 min varje dag, 7 dagar i veckan, på crosstrainern.”
Det ska bli roligt att blogga och ha denna utmaning – följ min viktresa med Slanka Maxi – nu kör vi!
Mvh LindaSvensson

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!