Emma heter jag, är precis 35 år fyllda, och jag bor i Mora tillsammans med min sambo och fyra barn (läs pojkar).

Jag ska gifta mig i sommar och så slog det mig att det är bara 3 månader kvar tills det är dags, ungefär samtidigt slog det mig att jag har gottat mig lite för mycket i vinter-idet, ungefär 10-12kg för mycket till och med. Men så fick jag ett hett tips om Slanka Maxi som jag snabbt ville veta mer om!

Min utmaning är att jag inom 3 veckor ska komma i min bröllopsklänning och det med hjälp av Slanka Maxi! Häng på du också!

Nu kör vi! 👊

Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Emma går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Emma kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!