Nu är det sista dagen som Slankas Aprilmodeller!
Det här är vårt resultat på de här 3 veckorna:

Rasmus:

Startvikt: 120kg
Vikt efter 3 veckor Slanka Maxi: 107,7kg
Viktnedgång:-12,3 kg

Jag tycker att det har varit  3 roliga veckor med Slanka och Slanka Maxi. Såklart är det inte helt lätt att ändra om till en sådan strikt diet då vi är vana med helt annat.

Men jag tycker ändå att detta har varit fantastiskt kul och nu har vi kommit en bra bit på väg och detta är bara början för oss.
Vi har inte bara gått ned i vikt, utan även fått en bättre syn på sunt levande och hur mycket kalorier olika livsmedel faktiskt innehåller.

Jag känner mig stolt och nöjd och rekomenderar alla som vill gå ned i vikt att testa Slanka.

Och ett stort tack till dig Jeanette för allt stöd och pepp. ❤
//Rasmus

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Christofer: Startvikt 100 kg
Slutvikt: 90,5 kg
Viktnedgång: -9,5 kg

Jag måste ändå säga att det har varit kul att testa Slanka. Jag har ju testat andra typer av dieter men tyvärr har inget fungerat så bra.

Men wow Slanka Maxi fungerade ju fantastiskt bra och att göra det tillsammana med Rasmus var väldigt bra och nyttigt för oss båda.

Och tack till Jeanette som peppat oss så mycket. 👏
Tillsammans har vi gått ned -12,3 kg + 9,5 kg vilket ger en sammanlagd viktnedgång för oss som par på -21,8 kg på 3 veckor! Wow vilket resultat!

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Rasmus och Christofer går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Rasmus och Christofer kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!