Hej alla Slanka läsare!

Summerar veckan föregående vecka då har jag inte kört Slanka Maxi men däremot Kombi vilket passar mig alldeles utmärkt och varit ett sätt för mig att lära mig hålla vikten.

Såhär ser mitt upplägg ut. 3 Slanka måltider per dag och en mindre måltid. jag brukar ta en god sallad. Kycklingsallad har blivit en favorit. Man kan ta vilket magert protein man vill, sikta på 100-120 gram och fyll på med goda näringsriktiga grönsaker. Välj proteinkälla från fisk, fågel, ägg, kött och givetvis vegetariskt protein – i den ordningen. Totalt på Slanka Kombi ska man äta ca 1200 kcal per dag.

Vågen rör sig knappt men kanske inte är så konstigt då jag endast har 5kg kvar och dem vill inte kroppen släppa ifrån sig. Jag har också hört från min Slanka coach att de sista 5 kilona kan vara de tuffaste och nu funderar jag om det inte kan vara läge att ta dom med hjälp av att gå på Slanka Maxi under de sista veckorna? Totalt sett är -12 kilo borta och det känns helt fantastiskt!

Något jag måste bli bättre på är ta tag i gymmet och jobba på att bränna fett … hittar tyvärr anledningar att jag har massa annat att göra.

Hoppas att i mitt nästa inlägg att jag har tagit mig i kragen. Nu är det 2 veckor kvar på den här fantastiska resan, kommer verkligen att sakna den tiden tillsammans med er och min vänner här i gruppen.
Var rädda om varann💙
Kram Helen
Förresten – se till att utnyttja detta Vårklipp! En rabattkod på Slanka Måltidsbitar vilken ger 30 % billigare i shoppen :

Passa på och gör ett VÅRKLIPP! Just nu 30% RABATT!  En smart proteinbar som ersätter en hel måltid. Passar ketogen kost.

 

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!