Den här veckan närmar sig sitt slut, och därmed även min sista vecka med Slanka Maxi. Kommer dock fortsätta med Slanka Maxi under dagarna ändå fast äta en vanlig middag.

Är fortfarande riktigt frälst i Slanka Vanilj med lite kanel i – asså den är så himla god. Rekommenderar den starkt, speciellt om man är sugen på något gott.

Idag åt jag en Slanka Choklad Shake till frukost, en Slanka Mintchoklad till lunch samt Slanka Kycklingsoppa med 100 g Sjögräsnudlar till middag.

Börjar bli allt mer sugen på riktig mat, speciellt känslan av att få tugga saknar jag. Extra svårt när jag lagar mat till familjen, då vill jag bara ta en sked och smaka. Men håller mig, för jag vill inte svika mig själv och er, mina underbara människor som följer min viktresa.

Träning blir det nog ikväll, då det är full rulle under dagen. På måndag, tisdag och onsdag ska jag jobba inom hemtjänsten. Blir svårt att lämna minstingen på 4 månader på passning men det kommer gå super bra. Ska bli kul att få komma ut och jobba igen så det ser jag framemot. Men först helg att se fram emot

🌸🌸Kramar Linda Svensson 🌸🌸

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!