Hej alla!
Nu har vi kommit halvvägs på Slanka som Aprilmodeller. Helgen har varit lugn och Slanka Maxi har gått bra för oss båda. Varit ute och rört på oss en del men även jobbat en del.
Vågen visade idag 113kg på Rasmus och 93,9 på Christofer. Det betyder att Rasmus har gått ned – 7kg och Christofer -6,1 kg. Vår totala viktnedgång är -13,1 kg på vår 18:e dag på Slanka Maxi.

Det går inte lika fort som innan men det brukar släppa lös andra veckan. Men glöm inte att drick i alla fall 2,5 – 3L vatten utspritt under hela dagen. Hela, hela helgen har vi lyckats att få i oss 3 liter vatten vardera! Det gör ju även att man faktiskt håller sig mätt längre.


Just det! Christofer är helt tokig i Slankas Chokladpudding och nu har även jag blivit det. Vi har ett bra tips! Är svårt att inte ta fler än 3st Chokladpuddingar per dag kan man dela upp dem på fler och mindre portioner. Därför delar vi upp dom under dagen – så man får njuta mer. 🙂
Kram på er så hörs vi snart igen.
/ Christofer och Rasmus

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Rasmus och Christofer går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Rasmus och Christofer kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!