När man håller på med livsstilsförändring inser man väldigt snabbt att många saker är utanför ens kontroll. För mycket jobb, för många krav, tidsbrist och omgivningen. Ibland vet man inte varken in eller ut. Det är åsikter man ska hantera och det är förväntningar man ska uppfylla. Sammantaget är det lätt att tappa kontroll över vart man är på väg. Men den här veckan är det förändring som gäller. Nu är det Slanka Maxi och träning som ska gäller till april månad och så länge den här utmaningen pågår. Det är tidsvinst och energi som jag vinner. Jag har också börjat säga nej till saker och försöker återinföra kontroll över vardagen så att utfallet blir bra för alla. Jag måste tro på vad jag själv gör, vad jag vill och vart jag är på väg. Utfallet blir bättre om jag litar på min egen magkänsla.
Så veckans plan är MAXI och träning hela veckan.
Jag står still i vikt men är faktiskt stabil på 7-strecket vilket är helt fantastiskt då mitt värk är borta och jag har så mkt lättare att röra på mig. Bilden är från mitt lunchpass. Slanka citron, en kopp svart kaffe och en timme vunnet. Kan med gott samvete hämta barnen tidigare och planera in ett eftermiddagspass. Det ser jag fram emot

// Kram Aida

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här