Alla kan drabbas av en svacka och komma ur spår – det är inte det minsta kul!

Men det finns en bra lösning! Det gäller att inte grubbla, utan att sätta igång och handla för då känns det mycket bättre. När man ser snabba resultat, ja då mår man genast mycket bättre. Jag ska berätta min egen historia här nedan. När jag hamnade i en svacka och hur jag tog mig upp ur den med Slanka. 🙂

Jag brukar aldrig vara sjuk. Har inte varit så sjuk som jag var i vintras på 10-tals år. Men just vår/vintern 2018 drabbades jag själv av den hemska influensan!  I minst 6-8 veckor kände jag hur hela min fysik var kraftigt nedsatt och hur luftrören var angripna av något hemskt virus och inte fungerade.

Följden blev att jag inte kunde springa eller röra på mig. Från att vanligtvis brukar hålla ett träningsintervall mellan 50-70 km i veckan till 0 km och obefintlig  motion resulterade i att jag blev deppig  mitt i den mörkaste årstiden. Försökte ändå hålla humöret uppe.

2 månader utan löpning och noll motion resulterade i +5 kg  på vågen. När jag inte kan springa eller röra på mig börjar jag sakta slarva med maten.
Tur att Slanka finns! 🙂

Här krävdes handling!
Hoppade på Slanka Maxi och åt Slankas goda soppor, puddingar  & shakes 1 vecka vilket resulterade i – 4 kg. Som tur är släppte äntligen viruset/influensan och jag vågade springa igen lite försiktigt 🙂

Efter det har jag varit ute och sprungit 2 gånger x 10 km och formen börjar kännas bättre och lättare igen.
Slankas viktprogram är ett ypperligt sätt att få en rivstart och ger dig kicken att snabbt komma på banan igen! Prova du också!
Här kan du se alla Slankas viktprogram!
Här kan du handla Slanka!

Bästa hälsningar från Jeanette som coachar Slankas månadsmodeller här i bloggen 😀

Vill du också prova Slanka Deli Diet? Handla här!