Hej denna vecka har vi haft mycket regnig och blåst, så jag har varit mestadels inomhus.  Jag har roat mig med att storstäda huset och tagit en stor rensning i klädgarderoben. Till min stora förtjusning upptäckte jag att det var en hell del kläder som hade blivit förstora. Täck det blev hela två stora ICA kassar som fick köras till återvinningen, helt underbart.

Jag har dessutom upptäckt att det fanns en del kläder jag hade sparat som var jättefina som jag nu kunde ha, vilket är jättekul. Innan jag började rensa ut klädgarderoben såg man inte sin viktnedgång så tydligt som nu. Så min uppmaning är att har ni gått ner ca 10 kg eller liknande så titta över er garderob, för då får ni ytterligare en stor dos motivation vilket leder er till ändå finare viktresultat. I övrigt har veckan tickat på som vanligt, det bara flyter på i sitt vanliga tempo.  Veckans viktresultat är -1,4 kg nedåt, så totalt har jag nu gått ner -16,4 kg. Det känns helt fantastiskt.

Ha en underbar vecka, kramar från Anette 😀

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!