Förra veckan var det sportlov och vi åkte iväg. Sportlovet har blandats med jobb så helt lediga var vi dock inte. Då vi var i Norge så kunde jag fascineras av den fantastiska naturen. Om man kan bli kär i ett land så kan jag definitivt erkänna det. Norge är helt fantastiskt på så många sätt. Dock är maten enormt dyr. Första delen av veckan gick bra med Slanka. Sen konstaterade jag att jag har inte packat för hela veckan för jag visste inte att vi skulle stanna så länge heller. Högst 3-4 dagar. Men det blev längre. Ja, då är det bara att fördela Slanka och äta vettigt. Men vad gör man, sådant är livet. Ibland blir det som man inte har tänkt sig men jag kan alltid se till att långsiktigt det blir som jag har tänkt mig.
Tiden går så fort. Vi har så himla roligt i vår grupp i denna Viktutmaning 2019. Men det är så underbart att få så mycket motivation och pepp från de andra tjejerna. De är så duktiga allihopa. Och så bra coach som Jeanette finns knappt. Vilken snabb respons vi får och tips och råd. Det är guld värt.
Nu är det dags att planera resten av den här tiden som vi har i den här gruppen. Vi har ett delmål och det är att nå så långt som möjligt i april Och nu gäller det att beställa Slanka och planera mycket noggrannt både kost och träning. Men man måste räkna med VAB, ökad mängd arbete, resor och allt sådant så att man inte hamnar helt utanför vägen till målet. Men nu har vi hållit på i två månader och till sommaren kommer jag att bli som ny, i alla fall känna mig som ny.
Energin är på topp igen och den här livsstilen passar mig alldeles utmärkt.
Vi har fått möjlighet att dela ut smakprover. Ni som läser mitt inlägg kontakt mig för mer informstion. En liten överraskning från Slanka till våra läsare.
Nu ska jag planera tjänsteresor så det är en del som ska göras i skrivande stund.
Många kramar till er som läser.

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!