Vi är på sportlovet i Norge och jag har ingen våg men har med mina Slankashakes så det blir billigare i drift för egen del.

Förra veckan började ge mer resultat. Återgången till Slanka Maxi gav mer energi och även vikten började krypa ner igen. Sakta men säkert. Just nu har jag ingen våg men när vi lämnade stan hade -1 kg försvunnit och ytterligare – 1 cm i midjan. Det är ju där min kära kollega S såg mest skillnad. I midjan. Hela – 12 cm bort. Totalt är det -6 kg lättare sedan start!

Jag har börjat förbereda mig för långdistans genom att träna på löpbandet. Längtar dock tills jag kan vara ute i solsken. Det blir något helt annat då. Men tills vidare så fungerar hemmagymmet väl.

Nu passar vissa kläder återigen som jag inte har kunnat ha på ett tag. Det tycker jag ger mer motivation att fortsätta. Jag är den lilla snigeln som sakta men säkert kommer att gå i mål. Och för mig är detta helt ok! För målet ska bli så skönt att nå!

Sen är det lätt med Slanka, det är gott och varierande och vi har varandra i detta. Och denna formen av social kontroll är faktiskt en riktig framgångsfaktor att orka hela vägen.

Med vänlig hälsning,
Aida

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!