Hej alla Slanka vänner!!

Onsdag morgon vaknade jag med huvudvärk och kaffesuget kom och stannade hos mig hela dagen! Tänk om jag inte hade gått ner i vikt? Eller tänk om jag hade det…Tycker det känns på kroppen att jag minskat, är inte lika plufsig så att säga. Jag har verkligen följt Slanka Maxi och inte ätit något annat för övrigt. Har varit riktigt duktig enligt mig själv och känner mig faktiskt lite stolt!

Ett tips är att jag dricker mycket te för att hålla hungersuget borta. Jag försöker också dricka mycket vatten jämt fördelat över dagen och sluta senast kl 18.00 – för att inte behöva vakna på nätterna 🙂

Kom igen nu kör vi -snart kommer ketonfasen – då blir det lättare.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här!