Hej!
Nu har vi äntligen fått snö. Det kom en hel del på en gång, helt underbart. Min vecka har rullat på som vanligt, inga som helst bekymmer. Jag tycker nästan att det är bekvämt med Slankas Shakes. Man behöver inte lägga så mycket energi på att tänka ut vad som är nyttigt eller inte, utan man bara tar och blandar och så är det färdigt, helt perfekt. Min familj får jag förstås laga mat till, men det har jag inga bekymmer med. Livet känns mycket lättare nu, när man känner att man orkar röra sig mer. Det är framför allt mycket roligare att se sig själv i spegeln, när man ser att det har hänt en del. Nu ser jag framåt mot en ny vecka, som förhoppnings vis ger några minus ytterligare på vågen. Den här veckan har jag gått ner -1,9 kg, totalt på 4 veckor Slanka Maxi är det -9,6 kg. det känns helt fantastiskt!

Det har gått himla smidigt och lätt när jag väl kom in i ketonfasen och det tog ju bara 3,5 dagar, gör det du också om du har problem med vikten. Nu kör vi på en vecka till!
Kramar från Anette

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!