Hej Hej,

Dagarna rullar på och jag känner mig både mätt och pigg på dagarna. Kan ju hoppas att man redan har kommit in i ketosfasen. Nu tar jag min första shake runt 11, den andra mellan 14-15 och den sista innan kl 20 på kvällen. Vilken jag känner fungerar väldigt bra för mig. Min favorit hittills är verkligen Slanka Minchoklad!!

Är lite svårt att få i sig rätt mängd vatten per dag men försöker räkna hur många glas jag tar och fördela ut det över dagen. Mitt mål för imorgon är att ta mig till gymmet och hälsa på löpbandet.

Ha en fortsatt fin vecka alla!!
/Maria

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här!