Hitta dig ett magiskt föremål. Det kan vara ett halsband, en sten du hittar på stranden eller något annat du använder dagligen som du ofta har med dig. När det blir svårt att stå emot alla frestelser så som den nya glassmaken på Pressbyrån, doften av nybakat bröd när du passerar ditt bageri eller bara så enkelt som dom dagliga frestelserna som när någon närstående äter en måltid som luktar gott. Ta då din magiska sak/amulett håll i den och låtsas för en stund att den ger dig kraften i att fortsätta kämpa på. Att det här klarar du. Sen att den saken i verkligheten inte har magiska krafter, spelar ingen roll. Allt är möjligt om du bara kan intala dig det i huvudet. Kraften sitter i din hjärna. Föremålet ska bara påminna dig om att i svåra stunder använda dig av din egna inre kraften.

Min hobby är lego. Jag gillar att skapa saker. Så jag hittade en legofigur som påminner om mig. Jag har ställt den på hyllan i köket och där påminner den mig om att jag är nu i en period där jag kämpar med vikten. För mig blir det extra jobbigt när jag lagar mat åt familjen och känner alla dessa dofter i köket. Självklart så avsmakar jag maten med tungspetsen om den inte behöver kryddas mer mm. Men så är det, att allt i livet kan inte vara lätt. Att se slutresultatet framför mig är det som får mig att kämpa vidare.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Gosia går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gosia kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!