Nu har två veckor gått och jag väger 76,9 kg. Jag har lyckats gå ner – 1,6 kg på vecka 2 på Slanka Maxi. Jag hoppades på mer viktras i vecka 2 men tydligen så är det väldigt vanligt att i vecka 2 så tappar man mindre kilon än första veckan. Oavsett så går jag ner och inte upp. Man måste tänka positivt så att man inte ger upp att kämpa på. Sen ska man nog inte vara för hård mot sig själv. Imorgon kommer jag uppdatera med en aktuell kroppsbild men idag vill jag tipsa om att använda kryddor i sina Slanka shakes och soppor för att få variation.

Jag kryddar på min Slanka Kycklingsoppa med lite basilika för jag älskar basilika. Så gillar du basilika så prova dig fram. En annan god krydda är Curry och Chili.
Undvik dock kryddor som örtsalt och vanlig salt.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Gosia går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gosia kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!