Hej!
Har kört med Slanka Maxi en månad, nu i måndags så börjande jag med Kombi det innebär att man håller sig ytterligare till ca 500 kalorier utöver det 3 slanka påsar. jag kommer att återuppta Slanka Maxi om några veckor igen. Det passar mig bäst då jag känner mig mycket piggare och mer motiverad. Vikten har inte ändrat sig någonting denna vecka min kropp vill en sak och jag vill en annan, jag vet av erfarenhet att de sista 7kg kan bli tuffa att bli av med
Och att man lätt ge upp därför blir Slanka Maxi det bästa för mig.

Längtar efter våren så man kan ge sig ut på långa härliga promenader och rensa ut vinter-garderoben och pryda garderoben med härliga vår- och sommarkläder med olika färger av pasteller och inte bara svart som garderoben har varit de senaste åren.

Jag är glad att jag lyckats att nästan gå ner 10kg och det är så roligt att får höra det dagligen från vänner och även kunder på jobbet. Så nu jäklar!! Nu ska jag ta de sista 7kg också ! Heja mig!!
Följ gärna med mig på min resa kanske jag kan inspirera just dig!
Kramar Helen

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!