Äntligen fredag och stundande helg!

Varje dag kanske inte går lika lätt – men det är din inställning och vad du gör det till som är det viktigaste och nu har jag ett härligt tips till dig som tycker himlen är mörk eller till dig som tycker att det känns tungt – kanske just för att det är helg på intåg och att du går på diet.

Kolla ut – det är sol och varmt – och vet du vad – du kan få äta glass 3 gånger om dagen om du vll  – och stora portioner också – 2,5 dl glass varje gång och ändå rasa i vikt! Jippie! 100 % fullvärdig näring är det också med alla vitaminer och mineraler.

Idag vill jag tipsa er om att göra Slanka glass av samtliga smaker av Slankas shakes – det är hur enkelt som helst och fungerar utmärkt på Slanka Maxi. För mig har det varit en räddare i nöden när helgen kommer och man är sugen på det där lilla extra goda.

Det enda du behöver är en glass-maskin, din favorit-Slanka-shake och 2-2,25 dl vatten. Följ bruksanvisningen på din glassmaskin. Det vill säga, häll ned vatten och Slanka-pulvret i glassmaskinen och sätt på maskinen och håll koll på glassmaskinen. Efter ca 45 min var min glass klar och det smakade himmelskt gott!

Här på bilden garnerade jag min Slanka Vanilj-glass med 3 blåbär, men dom åt jag såklart inte. De gav jag barnen 😉 Det när bara för bloggens och för syns skull 🙂

Jag har provat Slanka Choklad-glass, Slanka Cappuccino-glass, Slanka Vanilj-glass, Slanka Jordgubb-glass och nu i helgen ska jag prova Slanka Tropical-glass och Slanka Mintchoklad-Glass.
Vilken kommer bli din favoritsmak?

Ja det är så härligt med Slanka – dieten. Inte visste jag att man kunde njuta sig ned i vikt genom att äta glass! 😀

Nu kör vi en härlig helg i njutningens och hälsans tecken, Let´s Slanka!

Vi hörs snart igen lite lättare – eller hur 😉

Kramar från Victoria

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka, handla här!

Slanka Maxi innebär att Victoria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Victoria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!