Jag vill ta tillfälle i akt, nu i mina sista dagar och prata lite med er alla.
Som månadsmodell känner man en viss press på sig att visa upp att dieten funkar, att man går ner i vikt och att det inte är jobbigt alls! Jag har följt Slanka sen i våras och har sett så himla många positiva inlägg och det är väldigt skönt att läsa. Man tänker ”shit, jag kan också göra det här!”. Men det är inte så himla enkelt. Att göra en koständring i form av diet, där man endast äter pulver, utblandat med vatten är ingen dans på rosor – rosor har taggar och de känns mer än man tror.
Jag har verkligen försökt att vara positiv under de här veckorna och, truth be told, det har varit skitjobbigt. Jag är en allmänt pessimistisk person, speciellt när det kommer till mig själv och att skriva (någorlunda) positiva inlägg har nog varit den allra tuffaste utmaningen.
Fortsättning följer i morgon…

Vill du också gå ned i vikt med  Elin och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Elin går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Elin kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här! 

Fortsättning följer imorgon.