Hej alla Slanka vänner

Nu när det är kallare ute vill jag tipsa om att dricka varma Slanka shakes. Idag gjorde jag min Slanka Choklad shake på varmt vatten…. fick en sån skön och behaglig känsla av värme som spred sig. Tror att det kan jag leva på nu under förmiddagen. Ett annat gott tips som jag kan dela med mig av är att blanda varmt kaffe med min Slanka Choklad Shake – det blir en god smak av mocka. Prova du med!

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här!