Då börjar vi sista veckan nu på Slanka Maxi. Allt har gått superbra och tiden bara springer iväg. Vägde mig idag och vågen landade på 98 kg. Syns mycket på måttet att man har gått ner, i och med att jag tränar väldigt mycket så bildas mer muskler vilket gör att jag går ner saktare. Men muskler är bättre än fett. Totalt har jag gått ned 7 kilo nu med Slanka.

Frukost bestod av en god Slanka Mintchoklad Shake och till middag åt jag Slankas Kycklingsoppa med 100 g Sjögräsnudlar, supergott var det. Sen åt familjen godis och chips till filmen på kvällen. Men då åt jag min goda Slanka Chokladpudding.

Har inget problem med att sitta med familjen när dem äter på restaurang eller äter gott. Slanka tar bort det suget. Dock så saknar jag att tugga och att äta vanlig husmanskost. Men efter denna veckan så är det dags att föra in vanlig mat på schemat igen. Kommer fortsätta varva Slanka med vanlig mat enligt Slankas upptrappningsschema, Slanka Kombi,som ni kan hitta här på Slanka ViktCenters hemsida.

Kommer fokusera på att äta mycket grönsaker och magert protein som fisk, kyckling, ägg och kött eller vegetariskt protein. Pasta och potatis ersätter jag med Sjögräsnudlar då dem är goda samt enbart innehåller 6 kcal per 100 g. Vardagarna blir enbart 3 påsar Slanka eller enbart grönsaker med protein som kyckling utan skinnet. På lördagarna kommer jag dock äta vanlig husmanskost men i betydligt mindre mängd än vad jag åt innan.

Nu fokuserar vi på sista veckan! Heja heja!!

🌸 Kram Linda Svensson

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!