Hej!
Det börjar nalkas vår här i Göteborg man känner hur det ”sprallar”i kroppen och vårkänslorna kommer krypande
Veckan som har varit har varit med blandande känslor som jag skrev i mitt förra blogginlägg att jag kört Slanka Kombi i några veckor vilket var bra eftersom man fick äta en måltid men en liten nackdel var att jag tillät mig mer …Så det innebär att vikten är desamma som innan. Men 10kg-är ju inte illa.
7kg kvar och de tar jag med Slanka Maxi som jag känner att funkar bäst på mig för då håller jag mig mätt hela dagen och får i mig mina 3 liter vatten.
Jag kommer också att tillbringa en hel del tid på gymmet för att jobba på mina magrutor haha (skämt) men träning är en del av detta som är viktig för att jag ska nå mitt mål.
Vi hörs snart igen – nu är det Slanka Maxi som gäller igen! Hoppas du hänger på.

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!