Oj, det är inte utan att jag känner mig ganska mycket nervös. Hela helgen har jag bara önskat att det var måndag och att jag kunde sätta igång med Slanka Maxi.

Jag är så nervös… Kommer jag att klara det? Jag som älskar mat, godis, tårtor m.m.
Otaliga är de gånger jag börjat på/med olika viktminskningskurer, men spruckit efter en kort tid.

Att helt gå på måltidsersättningar har jag klarat i 3-4 dagar och sedan har jag gett upp för att jag (bara) skulle smaka på den goda tårtan, eller bara ta en färsk fralla, eller vad det nu var… Och nu har jag gått med på att äta enbart måltidsersättningar 3 gånger om dagen… i 3 veckor. Inte kan jag inte fuska heller för nu kan vem som helst följa min viktresa!

Oj, oj…
Men jag tror att det finns många som jag där ute – så om jag kommer att klara det så gör ni det med.😊

Vill du också gå ned i vikt med Teija och Slanka Maxi? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Teija och Slanka Maxi? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Teija går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gun kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Teija och Slanka? Handla här!