Hejsan
Då va ännu en vecka på Slanka Maxi över och även denna vecka har för mig varit enkel och utan sug. Det är nästan så jag väntar på ett bakslag men än har det inte kommit. Jag har den här veckan tappat – 3 kg så totalt nu – 14,8 kg på bara 5 veckor vilket känns så bra.

Veckan har bestått av jobb och träning, vissa dagar tränar jag före jobbet och andra efter och vissa dagar båda delarna. Jag har varit nog med att lyssna på kroppen så i fredags avbokade jag alla pass och vilade och dag en efter va jag fylld av ny energi för nya träningspass.

Jag har fantastiska vänner som stöttar och peppar mig, talar om att de är stolta, överraskar med blommor mm men framför allt finns de där och det är ovärderligt och jag är så tacksam över att jag har dem i mitt liv.
Har även fantastiskt fint stöd och pepp av de underbara tjejer i viktresan och vår fina coach även om det är personer jag aldrig träffat så har de blivit en del av min vardag och resan skulle inte vara densamma utan dem.

Jag har för många år sedan gått på en annan VLCD diet och då tappade jag jättemycket hår det rasade av och det va en oro även denna gång men den oron var helt obefogad mitt hår som vägrat växa har växt säkert 5 cm så nu kommenterar inte omgivningen bara viktnedgången utan även hur mycket mitt hår vilket är fantastiskt.

Så med tanke på hur jag och kroppen mår ser jag fram emot ännu en ny vecka på Slanka Maxi och att se vilka resultat som kommer längs den här resan.

Nu är det dags för den nya Slanka favoriten ApelsinMango mixad med massor av is.

Ha det bra allihopa så kör vi ännu en vecka med Slanka
/Helena

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!