Hej alla Slanka läsare!

Nu är det slutspurten på Viktutmaningen 2019. Fram till 7 april behöver jag återfå kontrollen som jag faktiskt har tappt den senaste veckan. Detta har gjort att jag har parkerat på på 70-strecket och inte har rört mig som mina duktiga utmanare i gruppen. Men som allt annat behöver man komma tillbaka till ett fokus.

Igår klarade jag av springa/gå 10 km. Lilltå domnade, fick ont i ena foten men
det gick. Nu gäller det att göra en Skalman ”mat-och-sov klocka och inte låta sig bli störd av andra människors goda vilja. De här sista två veckorna kommer jag inte åt att ägna mig åt sociala aktiviteter överhuvudtaget. Jag kommer att vara asocial, men detta för min egen skull. Det är när man ska räcka till för alla andra som man tappar sig själv på vägen. Det finns sabotörer som överhuvudtaget inte tar
hänsyn till att man försöker ändra sin livsstil och det måste också hanteras. Därför kommer jag att göra följande schema:

Förmiddag mellan 08.00-10.00 – svart kaffe och promenad till jobbet, alternativt 5 KM jogg efter kaffet om vädret tillåter. Vatten 10.00-12.00 – första Slanka målet intas plus vatten
12.00-14.00 – kort promenad
15.00 – andra slanka målet – plus vatten
15.30 – promenad hem
18.30 – tredje målet intas – plus vatten
Sammanfattning av dagen ska se ut så här: 3 slanka, vatten och kaffe, minst 20 000 steg varje dag i två veckor.

Hur många kg betar jag av då? Håll utkik!
Hälsningar
Aida

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!