Godmorgon allesammans och hoppas ni mår bra?

Igår var jag, Rasmus, uppe i Stockholm och träffade vår viktcoach Jeanette. Vi spelade in några kortfilmer som ni kan få se bland annat här på Facebook, bloggen och i en så kallad vlogg-form.

Det var så givande och roligt.

Nu ska jag ge mig ut på en långpromenad innan jobbet och på tisdag den 24/4 är det sista invägningen här i bloggen. Jag fortsätter på Slanka Maxi fram till vårt bröllop i Juni.

Några bra tips när det gäller promenader vill jag dela med mig av till dig:

1) Det viktigaste är att ge sig ut utanför dörren och komma iväg. Ha som mål att öppna ytterdörren oftare än kylskåpsdörren.
2) Kolla upp väderleken innan du ger dig av och klä dig efter vädret. Om det ska börja regna. Ta med dig ett hopfällbart paraply och lägg det i en ryggsäck som du tar med dig. Så slipper du vända hem om ett regnmoln dyker upp. Inget ska hindra dig!
3) Pendla med armarna och gå inte för långsamt. Det är inte någon finpromenad vi är ute på och flanerar. Du ska bli rejält svettig! Öka takten och sträck på ryggen. Perfekt – där har du hållningen och nu kommer resultaten! Minst 30 minuter – gärna varje dag!

Ha en mysig helg. Nu kör vi mot målet – eller hur!

/ Rasmus

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Rasmus och Christofer går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Rasmus och Christofer kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!