Nu går jag in i dag 5.
Gårdagen var ganska seg. Även om jag kanske inte var speciellt hungrig så var jag sugen på allt och lite till. Ja, inte direkt godis eller något annat sött utan på riktig mat.
Jag har tur att jag har en man som stöttar mig i detta och inte äter mat hemma utan han kör också måltidsersättning till middag. Lunch äter han ute när han jobbar.

Det positiva med dag 4 var att jag fick ta bort mitt gips. Nu har en hand som fungerar halvbra och ett finger som inte går att böja. Träning, träning och träning gäller.
Nu till det positiva 😊 när dessa 3 veckor är över så kommer belöning nummer 2. Belöning nr 1 är självklart min förmodade viktnedgång. Och nummer 2, det blir en resa till värmen.
Att det blir Kanarieöarna vet vi, men inte vart.
Nu gäller det att kämpa på. Heja på alla där ute! Nu kör vi!

Vill du också gå ned i vikt med Teija och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Teija går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gun kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Teija och Slanka? Handla här!