Idag är både jag och min man lediga. Tyvärr ingen sovmorgon har man. Vanliga ärenden som man bara flyttat fram men som måste göras och sist ut är det handboll för mina fina tjejer. Då är det min man som tar den biten. Jag är så glad att jag har tagit tag i min livstilsförändring. Det är lättare sagt än gjort.

Om du har funderat på att göra det. Ta hjälp av en coach. När man har det stressigt i livspusslet är det svårare än vad man kan föreställa sig.

När det gäller maten är det perfekt att para skaka till en Slanka shake eller soppa – det går ju på en en sekund – eller på en minut så har man en hel måltid klar. Alla vitaminer, mineraler, spårämnen – kan det bli bättre, jag tror inte det 🙂

Kramar från Sanna

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här!