Hej, denna veckan har jag börjat att fixa lite i trädgården, bland annat planterat i urnorna. Hoppas snart att våren är här så att det blir varmare och trevligare ute.

Min vecka har annars varit jobbig, tror faktiskt att denna veckan har varit tuffast av dem alla. Jag har haft stora problem med magen, jag har varit nära att ge upp flera gånger men bitit ihop och är nog någorlunda på banan igen. När det har varit som tuffast har jag tänkt på alla de kilon jag har klarat av hittills och då blir man mer positiv och orkar kämpa på ett tag till. Denna vecka visade vågen på -1,3 kg, totalt -22 kg nu efter 11 veckor med Slanka Maxi. Underbart!

Hoppas nästa vecka som är den sista på Viktutmaningen blir lättare. Det ni får med er från mig denna vecka är att det inte alltid är lätt, ibland kan det vara väldigt tufft som det har varit för mig denna veckan. Men man får aldrig ge upp, det vänder snart och livet blir lättare igen och tänk då tillbaka på det man faktiskt redan har åstadkommit, då blir livet mycket bättre. Kämpa på så hörs vi nästa vecka.
Kram Anette

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!