Dagarna med Slanka Maxi rullar på och jag kan med glädje säga att jag är riktigt glad. Mina kollegor
har märkt en förändring i mig, min figur blir synligare. Min mage börjar försvinna och
mina klänningar sitter bättre. Det känns fantastiskt med den här livsstilsförändringen!

Lååång dag idag på jobbet och dessutom är det eftermiddagsfika (det har vi varje
torsdag) mina börjar frestelser börjar faktiskt minska.

Första veckan var tuffast men allteftersom ketonfasen har inträtt har det varit lättare. Nu är det betydligt lättare. Det är viktigt att dricka vatten och ta promenader. Jag dricker mina 3 Slanka per dag och är noga med mina dagliga rutiner. Hungern är som bortblåst. Det viktiga är att bestämma sig. Det är lätt att variera smakerna genom att krydda sopporna med basilika, timjan, nejlika, saffran, curry.

Snart är det helg!

Kram från Sanna!

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här!