Hej på er alla!

Då är vi inne i vecka 3, kan knappt tro att det har gått så fort. Vägde mig idag och vågen visade ytterligare -3 kg!! Trodde inte jag skulle få så bra resultat under andra veckan och jag är så nöjd. Totalt nu har jag gått ner 7,5 kg bli en rejäl klapp på ryggen.

Tyvärr har jag gått och blivit lite sjuk under helgen så får ta det lite lugnt med träningen nu sista veckan. Väldigt skönt att man kan blanda mellan Slankas shaker och soppor och idag blev det en varm och god soppa till lunch. Mums! Jag gillar både Slankas Kycklingsoppa och Slanka Vegetariska Soppa. Så lätta och goda att variera med olika kryddor. Prova att ha i lite curry, senapspulver, vitlökspulver, oregano, torkad persilja, torkad basilika, chili, ja vilka torra kryddor du vill.

/Maria

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här!