Maria, hur har du tänkt när du har haft en tillfällig svacka?

Även här har det gällt för mig att fokusera på målet. Vid till exempel sjukdom har jag tänkt hur ska jag lösa det hör nu, men man får försöka komma runt det på bästa sätt och sedan fortsätta med sin plan.

Vad har du för delmål under din viktresa?

Under Slanka maxi har jag har fokuserat på en vecka i taget då jag tycker det känns motiverande att kunna pricka av något under sin resa. Så varje söndag har jag gjort en lite bock i almanackan. Sen har jag även haft ett delmål att gå ner 5 kg allt utöver det ser jag som en stor bonus.

Hur har du belönat dig med annat än mat och dryck under den här tiden när du har gått på Slanka Maxi?

Jag har inte direkt känt något behov av att belöna mig själv då jag tycker det gått så bra ändå. Men jag gillar nagellack i olika blå och lila nyanser och efter första veckan köpte jag mig två lite dyrare lack för att festa till det lite.

Har du några hemliga knep att dela med dig av – för alla oss som vill lyckas gå ned i vikt 🙂

Nej inte direkt för då skulle jag nog inte va i den viktsituation jag är nu. Men något jag har lärt mig under Slanka maxi är att te kan vara ett så bra substitut att ta till när man känner sig hungrig. Ibland handlar det om att man är så van att stoppa något i munnen när man har tråkigt eller är sugen på något och lära sig att byta ut detta mot att istället se fram emot en kopp te är ett stort steg på vägen.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här!