Hej alla Slanka vänner!

Maria är här – Nu har första leveransen med Slanka produkter kommit hem och jag är så laddad att sätta fart på min tid som novembermodell 😁.

Har tyvärr dragit på mig en förkylning så kommer ta det lite lugnt med träningen och försöka få in lite längre promenader de första dagarna.

En stor utmaning för mig tror jag kommer bli att inte få ha mjölk i mitt te 😂. Så söndagskvällen kommer få firas av med en extra stor kopp.

Hoppas ni hänger med mig på denna resa!

/Maria ☀

Här är mina startmått:
Vikt: 88-90 kg (pendlar lite)
Längd: 170 cm
Midjemått: 105 cm
Ålder: 31 år

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här!