Då var dessa 3 veckor med Slanka Maxi slut. Det känns både sorgligt men även glädje och stolthet över att jag faktiskt har klarat av dessa 3 veckor, utan fusk. Är sjukt stolt över mig själv. Är peppad över att börja min nya livsstil och märker redan nu hur mätt jag blir över att bara äta lite. Förr kunde jag äta mer men nu krävs det inte lika mycket för att kunna bli mätt.

Slanka är det bästa valet jag gjort, jag mår bättre, är piggare och en aning mindre i kroppstorlek. Nu väntar nya uppmaningar och fortsatt viktnedgång som gäller. Men detta ska jag fixa. Det som har hjälpt mig under dessa 3 veckor, är både min coach Jeanette, underbar tjej som verkligen har peppat och stöttat mig. Hade inte gått utan henne, inte utan er heller som följer mig. Är så himla tacksam, ni peppar mig mer än vad ni tror.

Jag ville fortsätta gå ner och absolut inte fuska, då jag inte ville svika er alla och dels bevisa att Slanka fungerar Det har varit lite svårt att hinna med blogg och så, då jag både har två små barn, hem, träning och jobb att ta hand om. Men det har funkat rätt så bra ändå, gjorde mitt bästa av situationen.

Har inte längtat efter mat alls, inte direkt sugen på att äta något då Slankas shakes och soppor är jättegoda och dels att det hjälper att man inte är hemma lika mycket för då har man lättare tillgång till mat i dess olika former. Är man ute och promenerar mycket så har du oftast inte mat i närheten och därav inte samma sug efter det. Det var lite om mig och mina egna tankar. Nu ska jag fortsätta kämpa med fortsatt viktnedgång med Slanka Kombi, och ni som tvekar, prova Slanka för det fungerar verkligen.

Och alla ni som går igenom samma utmaningar som mig, fortsätt kämpa, tillsammans klarar vi detta kram till er alla

//Linda Svensson

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!