Vägde mig idag och vågen visar 79,8 kg. Sakta men säkert så går det ner. Jag började på 82 kg. Fantastiskt på bara 4 dagar!

Jag investerade i en ny mixer i härlig rosa färg och tog fram mitt cocktailglas som låg och samlade damm i lådan. Nu blir det roligare att dricka och förbereda Slanka shaken. Älskar den härliga fruktsmaken på Slanka Tropical.

Jag och en främmande kvinna på busshållsplatsen stod och diskuterade ämnet mat och matberoenden.
Allt bör konsumeras med sundförnuft. Vad är sundförnuft för en person med ett matberoende?

Det är som att säga till en rökare eller någon med spelberoende att man kan fortsätta med det med sundförnuft. Precis som alla andra beroenden så när man väl börjar med något så är det svårt att sluta. Man vill bara ha mer och mer. Sen när hungern kommer (oavsätt vilket beroende det är) så försvinner sundförnuft. Man äter och det smakar gott men sen smyger dom där ångest känslorna att man har stoppat i sig så mycket. Så jag tänker att sundförnuft i detta sammanhang funkar inte i början för någon med ett matberoende. Efter ett tag lär mig sig att kontrollera sina behov och då får sundförnuft en annan betydelse.
Eller vad säger ni?

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Goshia går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Goshia kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!