Hejsan alla Slanka läsare!

Veckan som gått har varit minst sagt konstig. Det har mer handlat om att orka med varje dag än vilken Slanka jag vill äta. Under den gångna veckan har jag ändå lyckats byta ut några måltider mot Slanka och de är riktigt smidiga eftersom det går så fort att fixa ihop en måltid. En bra riktlinje på Slanka Kombi är att byta ut 5-11 måltider i veckan mot Slanka. Jag brukar byta ut frukost och ibland vissa luncher.

Jag är fortfarande krasslig, så träningen är lagd på is tillsvidare.

Jag försöker vända den inre stressen till att ta ett steg bakåt och försöka se allt det fina.Typ som att solen lyser och att vi igår hade vår första varma vårdag. Det var härligt!

Försöker fokusera på min sömn och inte se allt för mycket nyheter. Det är onekligen en orolig tid vi lever i just nu, på många sätt och vis. Jag saknar samhället vi hade, speciellt här i Stockholm. Men det är precis som med viktminskning, det kommer bli bra i långa loppet om man bara fortsätter och inte ger upp.

Jag ger inte upp min drömbild om att bygga muskler och känna mig stark, det kommer. Jag försöker se hur långt jag faktiskt kommit, fast jag inte känner mig helt nöjd så är jag glad över mitt resultat.

Allt gott så länge! Kram Jessica

Vecka 12 Viktutmaningen
Aktuell vikt: 82,3 kg
Viktnedgång vecka: +- 0 kg
Total viktnedgång: -14,2 kg
Midjemått: 80,5 cm
Total minkning midjemått: -13,5 cm

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här!

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!