Nu snart är min arbetsvecka över, hur skönt är det inte med 2 kortare veckor på rad?!
På helgerna brukar jag ”lyxa” till det och äta middag vid matbordet med min familj, då blir det Slankas goda Thaisoppa ihop med Shiratakinudlar.
Det blir lite mer matigt och så är det gott också!

Första gången jag gjorde soppan var min första tanke ”Ska jag äta allt det där?!”

Det såg så himla mycket ut, men det är ju faktiskt gjort på 3dl vatten precis som med Slanka Shakerna .

Nudlarna luktar fruktansvärt illa när man först öppnar påsen, men jag sköljer av dom i ett durkslag och sen kokar jag dom en liten stund, då försvinner stanken!
Jag driver en hobbyverksamhet på fritiden, jag bakar tårtor på beställning!
Det har varit som en stor klump i magen att jag ska få in tårtbeställningar och behöva stå i köket och baka bottnar och göra goda fyllningar utan att få sticka ner fingret i skålen och smaka på
det lilla som blivit över efter tårtbaket innan den åker in i diskmaskinen.
Men tur i oturen har jag inte fått några beställningar förrän nästa vecka och nu känner jag mig faktiskt inte alls orolig eftersom allt sug efter socker och sötsaker är som bortblåst 😀!
Jag har planerat att köra Slanka Maxi i 5 veckor eftersom jag mår så pass bra!

Det kanske låter omöjligt och långt borta, men jag kommer nästan inte ihåg hur det kändes första veckan!

En sak som har funnits i mitt huvud under hela Slanka Maxi tiden och som verkligen har sporrat mig att kämpa på är en text jag läste om att komma in i ketonfasen under min första vecka, det stod såhär:

”Nu är dina glykogendepåer tömda och kroppen börjar förbränna fett, om du äter någonting nu så fyller du på glykogendepåerna igen”
Så jag har hela tiden tänkt att om jag äter något så fylls de på och alla dagar, timmar och minuter jag hittills har klarat av skulle vara förgäves!
Fortsätt kämpa – tänk framåt – allt kommer att vara så mycket värt det!

// Kram
 Emma 
Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Emma går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Emma kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.