Hej allihopa,

Jag hoppas många blivit inspirerade av min viktresa med rivstarten på Slanka Maxi och redan börjat gå ner i vikt tillsammans med mig. Om du inte börjat – så varför inte sätta igång – resultaten kommer väldigt snabbt med Slanka Maxi. Om du vill börja lite lugnare eller har semester fungerar det bra genom att byta ut 1-2 måltider om dagen mot Slanka också.

Vet ni vad?! En märklig känsla har redan börjat infinna sig. Jag börjar bli stolt över min kropp och när jag vaknar på morgonen går jag med glädje och nyfikenhet fram till spegeln och konstaterar att det hänt saker och ting över natten. Det känns helt fantastiskt! Kroppen omformar sig och jag blir mindre och mindre! Det här är mycket roligare än vad jag trodde!

Min motivation blir starkare för varje dag som går och ju större resultat jag får. Jag har redan bestämt mig att fortsätta med Slanka Kombi under min kommande semester i augusti och hoppas att någon gång i september-oktober nå min önskade målvikt. Så hoppa på viktresan nu – du också!

Dagens Slanka tips:
Min favoritshake för tillfället är Slanka Jordgubb, den brukar jag svalka mig med dessa varma sommardagar genom att lägga i krossad is nu när jag går på Slanka Maxi. Såhär gör jag den bäst.

1 Slanka Jordgubb
2 dl vatten
10 isbitar
Mixa allt i en blender eller stavmixer i 30-40 sekunder, häll upp i ett vackert glas och servera, drick ur ett sugrör. Så gott och krämigt!

Vi hörs snart igen!

// Kramar Victoria

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka, handla här!

Slanka Maxi innebär att Victoria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Victoria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!