I dag blir det att ta det lugnt. Tog en lång runda igar på 8 km och att jag städade. Så idag blir det en mys och lek dag med barnen istället. Känns tråkigt att det börjar gå mot sitt slut nu, inte alls många dagar kvar. Men kommer fortsätta med Slanka ett tag till, dels för att nå mitt mål men även för att jag mår så himla mycket bättre nu när man tar dem. Får så himla mycket energi.

I morse åt jag en Slanka Vanilj shake med kanel i, en riktigt god start på morgonen. Lunchen blev Slanka Thai soppa med Sjögräs nudlar och middagen blev en Slanka Jordgubb Shake. Märker redan nu att kläderna börjar bli lite större, jag skyller på att det är tvättmaskinen som är i sönder och förstorar mina kläder. Men vet självklart att så inte är fallet. Längtar tills jag kommer ner till 75-80 kg, som jag vägde innan första sonen.

Kramisar Linda

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!