Hej igen alla kämpar!

Det kanske kan vara svårt att förstå för någon som är fullt frisk, men jag tycker fortfarande inte det är kul att springa. Detta beror på min pollenallergi – min inställning kanske ändras när jag är klar med min viktresa med Slanka.

Jag är ändå avundsjuk på dem som kan springa under alla olika typer av väderförhållanden – när det är 10 plusgrader, minusgrader samt kan springa under värsta pollen-säsongen. Det kan inte jag – knappt ens inomhus heller.

Jo, såklart när det är kallt ute går det toppen att springa inomhus men nu när pollensesången är som värst kan jag knappt springa inomhus. Under min sista löptur inomhus var jag tvungen att kliva av bandet och stötta mig på benen för att få in så mycket luft som jag bara kunde. Det är en fruktansvärd känsla av panik att inte få luft.

Men nu äntligen har jag fått till bade milen och 5 km denna vecka- och jag känner mig sjukt nöjd. 🙂

Vad är er sporre i livet med träningen?
Vad får er att nå erat mål och delmål?

Jag tror också att det är superviktigt att ha delmål efter vägen med träningen och vikten under en livsstilsförändring. Bara för att ha något att fästa blicken på. Det slutliga målet som för mig kan ligga väldigt långt borta tanker jag och då måste man försöka glädjas åt det som är och blir efter vägen.

Idag lägger jag till lite bilder från min startvecka med Slanka (Iförd gröna träningskläder) samt bilderna jag tog i måndags med rosa tröja och jeans. (Har tyvärr svårt att se någon skillnad själv. Men det syns och känns på kläder som jag inte kunnat ha på länge eller som jag faktiskt blivit alldeles för stora). Mellan bilderna är det – 15 kg viktskillnad.

Kör så det rycker!

Kram på er.

Vill du också gå ned i vikt med Hanna och Slanka ViktCeter, handla här!