Då var det dags att väga sig. Vågen visade nu 97 kg och jag började på 107 kg, dock så är detta när jag nu totalt har gått på Slanka i ca 5 veckor. Under denna Slanka kuren på tre veckor så har jag gått ner 3 kg.

Har inte varit helt lätt på grund av alla hormonerna sedan graviditeten, var ju trots allt bara 4 månader sen sedan lillen föddes. Och att jag lägger på mig vätska på grund av mensen, jag har ständigt blödningar. Men är ändå nöjd av resultaten, märks extra bra när man kollade på måtten. Har minskat 4 cm kring bysten, 5 cm runt armarna, 9 cm kring midjan, 6 cm kring höften, 5 cm kring låren och 1 cm kring vaderna. Känner mig betydligt lättare, rörligare och piggare. Slanka är det bästa valet jag gjort. Nu återstår det bara att fortsätta att kämpa i samma riktning, men kan andra lyckas så kan vi alla lyckas. Vi är alla starkare än vad vi tror.

Nu jobbar jag i veckan men på torsdag kommer jag kunna visa en ”efter-bild”. Vi hörs igen då! Då ska jag också berätta om min sammanfattade viktresa med Slanka Maxi. Missa inte den. 🙂

🌸🌸Kram från Linda

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!