Hej Elin, vad roligt att Slankas läsare får lära känna dig lite bättre i denna intervjuserie. Berätta lite mer om dig själv.
När började dina viktproblem och varför?
Jag har alltid varit en stor tjej och fick från tidig ålder reda från skolsköterskan att jag hade kraftig benstomme. Vikten var för mig inget större problem förrän man kom in i tonåren och blev mer medveten om tjejer/killar, kroppar och media. Vid 16 års ålder slutade jag fotboll och där gick vikten käpprätt åt helvete.

Vilka är dina bästa tips på Slanka Maxi?
Få bort allt som lockar i skafferi och kyl! Den första veckan är den allra tuffaste och ALLT kommer verkligen att locka, så se till att rensa innan ni börjar.

Hur tränar du nu under Slanka Maxi?
Jag promenerar och cyklar små sträckor. Skolan tar upp en hel del av min dagliga energi och har inte funnit orken till att träna. Gymkort är dock införskaffat, så snart så.

Varför vill du ändra livsstil med Slanka?
För att jag är tjock och ser att min sambo har gått ner väldigt mycket med hjälp av Slanka, så då ville jag testa också. Testade redan i våras och det gick bra, men tappade lusten/orken när sommaren kom.

Vad är det första du ska göra när du har nått din målvikt?
Åka ut med bästa kompisen och uppdatera garderoben. Att kunna köpa de där kläder man VILL ha och inte bara KAN ha. Det känns så jäkla skönt.

Vad har du satt upp som dina delmål?
Att nå en vikt på 85 kg och att när jag nått 80 kg ska jag ge mig själv en tatuering.

Hur belönar du dig med andra saker än mat och dryck under din livsstilsförändring?
Socialt umgänge, spela lite spel och baka/laga mat. Superroligt att stå i köket! Mindre roligt att städa upp bara.

Missa inte den spännande intervjun – som fortsätter i morgon – del 2

Vill du också gå ned i vikt med  Elin och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Elin går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Elin kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här!