Har du några hemliga knep att dela med dig av- för alla oss som vill lyckas gå ned i vikt (du som är sjuksköterska) 🙂
Drick dina slanka produkter från fina glas med en sugrör och långsamt, det hjälper att få känsla på en lyxig dryck. Annars det är mycket viktigt att hitta rätt motivation och ha bara positiva tankar. Det finns ingenting omöjligt, bara att man tror.
Vad är det första du ska göra när du har nått din målvikt?
Sätta på min finaste korta klänningen och gå ut.
Hur många dagar tog det innan du kom in i ketonfas?
Svårt att säga men tror att det var 5 dagar.
Vilken tid tog du dina Slanka måltider?
Mitt knep var att inte ta min första måltid för tidigt, d blir inte kvällarna för långa. Jag tog min frukost kl 11, lunch kl 16 och middag kl 20. Däremellan drack jag vatten jämt fördelat över dagen. Annars kan man dela upp sina 3 måltider på hälften – så man dricker 6 gånger istället för 3 – om man föredrar det.
Hur ska man tänka för att lyckas?
Fokusera på allt du kan och får göra, istället på allt du inte kan göra.

Tänk såhär: Jag får & kan äta vad jag vill men JAG VILL INTE behandla mig, min kropp och min hälsa som en soptunna. Nu sätter oss i främsta ledet.

Jag landar tryggt i vetskapen om att 3 Slanka måltider ger mig 100 % fullvärdig näring & alla vitaminer, spårämnen och mineraler. Under den här perioden av mitt liv tränar jag upp mina fysiska och mentala spärrar och karaktär och tränar mig på att fokusera på att njuta av annat än mat och dryck i mängder.

Tack Victoria för dina kloka ord! Dessa tar vi till oss och vi blir inspirerade!!

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Victoria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Victoria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!